Halloween

imageHalloween weekend. Kan I holde til det!?! Det bliver da virkelig mere og mere Halloween amok hvert år. Jeg er faktisk ret vild med det, jeg synes det er (u)hyggeligt her i den ellers lidt mørke tid.

Jeg ville ønske vi kunne finde på et eller andet festagtigt for november også nu vi har smukt efterår og Halloween i Oktober og jul, juleudsmykning og (måske) snevejr i December. November er bare grå og kedelig.. Lidt ligesom Januar (hvor man også er fattig oveni) og Februar.

Nåh ikke mere om det, tilbage til Halloween. Vi har været ude og købe stort ind af Halloween slik og pyntet forhaven med græskar. Hvor vi bor er der nemlig stor tradition for at gå rundt og banke på naboernes dør og be om slik-eller-ballade. Min 4-årige datter skal ud og gå med sin far for første gang i år og hun glæder sig SÅ meget. Hun skal klædes ud som heks og har fået en lille orange spand til at samle slik i. Jeg håber hun deler lidt af det med sin mor :-)

I dag har jeg bagt Halloween kage til eftermiddagskaffen. Det er bare den her chokoladekage som er pyntet med hvid glasur og så har jeg tegnet et spindelvæv med chokoladeglasur i en sprøjtepose. De små plastik edderkopper er fra Flying Tiger som i øvrigt har vildt meget halloween pynt til ingen penge hvis man lige står og mangler.

Rigtig god weekend og SLIK – ELLER – BALLADE 🎃

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.