Bruschetta al Pomodoro

Bruschetta er min absolute yndlings spise. Da vi var i Rom i Juni, skulle jeg liiggee… have en Bruschetta med uanset hvad menuen nu ellers bestod af.

Jeg har prøvet mig frem for at finde ud af hvordan jeg synes man laver den aller-bedste Bruschetta al Pomodoro derhjemme og nu skulle den være der. Min fremgangsmåde lyder sådan her:

Bruschetta al Pomodoro (2 personer)

1 stor eller 2 medium almindelige tomater eller 12-15 cherry tomater.

2 store skiver dag gammelt landbrød

1-2 fed hvidløg (efter smag)

+ salt, olivenolie og frisk basilikum

Rist brødet enten på en grill eller i en toaster. Det smager bedst hvis det får lov at tage ret meget farve. I mellemtiden skæres tomaterne i små stykker. Hvis tomaterne er meget modne kan man eventuelt skrælle dem først. Hvis jeg bruger cherry tomater skærer jeg dem som regel kun over på midten.

Når brødet er ristet skal det gnubbes med hvidløg, derefter spredes tomaterne ud på brødet, – jeg presser dem gerne lidt ned i brødet så det rigtig tager smag. Til sidst en god olivenolie over, en smule salt og frisk basilikum.

Buon Appetito..

Advertisement

One thought on “Bruschetta al Pomodoro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.