Hvid pizza med kartoffel, bacon & rosmarin

Denne pizza var frokost i fredags da vi havde fri til Store bededag. Den havde nær kostet mig en tommelfinger da kartoffel-skiverne skulle rives på mandolinjern  men godt det smagte den!

Hvis man bruger en ready made pizzadej fra supermarkedet som jeg gjorde (FY!) så er der mad på ganske kort tid, ellers tager det selvfølgelig lidt længere.

Pizzabunden blev rullet ud og en smule creme fraiche blev smurt ud på pizzabunden. Herefter blev 5-6 rå kartofler revet i fine skiver på manolinjernet (3mm) og lagt ud så de dækker hele pizzabunden.

Drys med bacon og riv lidt lækker italiensk mozzarella i mundrette stykke over pizzaen. Slut af med frisk rosmarin og friskkværnet sort peber inden pizzaen bages i ovnen i cirka 20 minutter (til kartoflerne er blevet bløde). Drys med havsalt og server straks.

{Hvid pizza med kartoffel, bacon & rosmarin}

6 thoughts on “Hvid pizza med kartoffel, bacon & rosmarin

  1. Hej cph-foodie!

    Jeg er vild med din blog – den er fin, flot, inspirerende og så spejler jeg mig lidt i de ting du laver – det ligner lige sådan noget jeg også laver :) Jeg er lidt ny, men ville hvert fald lige skrive at du godt kan være stolt. Bravo! (er jeg også tosset med!) Og Fu Hao er vildt god! Deler adresse med den :)

    Kh Natalie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.