Til Fashion High Tea på Avenue Hotel

Igår var jeg til Fashion High Tea på Avenue Hotel sammen med en håndfuld andre mad og kage elskere og sikke en eftermiddag. Avenue Hotel havde arrangeret Fashion High Tea i forbindelse med Copenhagen Fashion Week som finder sted i disse dage, og selvom det er Fashion Week, hvor er det dog skønt så at der også er tænkt lidt på os madelskere som hellere vil spise skønne kager og drikke te end at se på stiletter og modeshows:-)

Avenue Hotel havde i dagens anledning allieret sig med konditor Nikolaos Strangas som har butik lidt længere nede af gaden og det var der kommet et overdådigt kagebord ud af.

Fingersandwich, friskbagte scones, små desserter, skønne kager og macarons i alle regnbuens farver var at finde på kagebordet, og hertil var der afternoon tea, kaffe eller bobler. Nikolaos Strangas var selv til stede for at fortælle lidt om kagerne og give et dessert tip eller to.

Med så mange søde desserter er det altså svært at vælge (og begrænse sig) og så er det jo skønt at man kan gå alle de gange man har lyst til for at komme hele vejen rundt. Min favorit må være den lille kage med chokolade og karamel eller den skønne macaron med kaffesmag.

Avenue Hotel overvejer i øjeblikket om Weekend High Tea i samarbejde med Nikolaos Strangas skal være et fast månedligt indslag. Jeg håber personligt at svaret bliver JA, og vil helt sikkert så slå vejen forbi en anden gang for at smovse skønne kager og drikke champagne – måske endda på Avenue Hotels skønne terrasse hvis solen ellers skinner :-)

Læs mere om Nikolaos Strangas

Læs mere om Avenue Hotel

8 thoughts on “Til Fashion High Tea på Avenue Hotel

 1. Skønne skønne billeder! Kan godt forstå du havde svært ved at vælge :-D

  Jeg havde desværre allerede en aftale i går, så jeg kunne ikke komme, så det er dejligt at kunne få et glimt her :-)

 2. Kære Sandra
  Det var en fornøjelse at møde dig i går :) Sikke et dejligt arrangement. De kager var virkelig overdådige.
  Kh Nadia
  Ps. Man kan se på dine billeder, at vi ankom samtidig. Der er skåret præcis lige meget af kagerne på mine billeder.

  1. Hej Nadia,
   I lige måde :-) og er enig at det var et dejligt arrangement Avenue havde stablet på benene.
   Og ja billederne ligner jo nok lidt hinanden, det er da lidt sjovt.. Men det var også gode kager – jeg glemte helt at tage billeder af teen.
   Kh Sandra

 3. Åh, der blev jeg lige misundelig. For søren et overflødighedshorn af lækkerier. Jeg bor jo lidt langt fra København og havde endelig arrangeret en tur dertil for at spise kage hos Strangas og så var der LUKKET grundet vandskade! Men en middag på The Paul var nu hele turen værd :-) Kommer snart igen, for jeg MÅ altså ind og smage på hans lækkerier snart. Jeg håber, at de vil lave en månedlig seance, for så kunne det jo være at jeg også havde en undskyldning for at tage ind endnu en gang :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.