Sommer er grill, grill grill..

Når solen skinner er det lig med grill i den lille gårdhave. Man bliver bare i så godt humør af at tænde op i grillen og nyde hvordan duften af grillet kød og grøntsager breder sig mens man sipper et godt glas vin :-)

I sidste weekend stod den igen på grillmad, denne gang meget fusionskøkken agtigt da vi var ude i  noget Grækenland møder Spanien med en skøn tomat/chorizo salat som forret efterfulgt af en græsk salat, fladbrød, grillede tyrkiske peber og souvlaki med tzatziki.

Tomat/Chorizo salat

En god håndfuld tomater – vi brugte en blanding af cherry tomater og store tomater.

1/2 rød chili

1 fed hvidløg

1 lille løg skåret i tynde skiver

En lille håndfuld hakket bredbladet persille

1-2 spsk. balsamico

3 spsk. olivenolie

1 tsk. rødvinseddike

Minimum 100 g grillet chorizo skåret i skiver

Salt + peber

Skær tomaterne i halve eller kvarte alt efter størrelsen og klem dem sammen i en skål, så deres saft bliver mast lidt ud. Skær løg og chili fint og riv hvidløget og tilsæt det hele. Hak den bredbladet persille og bland den i salaten. Hæld balsamico, rødvinseddike og olivenolie over tomaterne og smag til med salt + peber. Afslut med at tilsætte den grillede chorizo – uha det er gode sager :-)

 

One thought on “Sommer er grill, grill grill..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.