I love Paris

I love Paris in the spring time

I love Paris in the fall

I love Paris in the winter when it drizzles

I love Paris in the summer when it sizzles

Tilbage fra weekend i Paris med maven fuld af croissant, pain au chocolat, steak frites, boeuf bourguignon, moule mariniere og Crème brulée.

Meget mere Paris på bloggen snart ♥

5 thoughts on “I love Paris

  1. Ej, jeg er så misundelig lige nu, at jeg kunne optræde med det! Paris er min yndlingsby. Boede der i mine unge dage (suk!) og har en fysisk længsel tilbage dertil. Var du i La Grande Épicérie? Jeg glæder mig til flere Paris indlæg :)

    1. Hej Jane, jeg kan sagtens følge dig. Jeg boede også i byen fra 2004-2006 og må simpelthen tilbage en gang om året :)

      Jeg var ikke i Épicérie denne gang da jeg desværre kun havde godt 48 timer men var i Rue Monmartre og besøge både La Bovida, Mora og E.Dehillerin og kigge på køkkensager. Jeg fik også købt en blinis pande (er sikker på den også gør det godt til cowboyæg), en antik kagedåse og et par dejskrabere.

  2. Hihihi! Gad vide, om vi har vadet forbi hinanden dernede? Nu er byen jo temmelig stor, så sandsynligheden er ret lille, men jeg var dernede fra torsdag til søndag i sidste uge :-)

    Glæder mig til at læse om, hvad du har oplevet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.