Blomme marmelade med mandler & kanel

Endnu en super skøn marmelade med blommer, mandler og kanel som rent faktisk smager lidt af jul.

Blomme marmelade med madler & kanel

Til blomme marmeladen brugte jeg røde/blå blommer og cirka halvt så meget syltesukker som blommer. Nedestående opskrift er på to små glas eller et stort så cirka 4oo ml.

Ca. 500 g blommer

250 g syltesukker

25 g mandler, hakket

1 tsk. kanel

Skold, flå og fjern stenen fra blommerne og skær dem i mindre stykker. Hæld dem i en gryde og lad dem koge 2-3 minutter. Tilsæt herefter syltesukker og kanel og lad det koge sammen i 5-10 minutter. Tilsæt til sidst de hakkede mandler og tag gryden af varmen. Skum marmeladen hvis nødvendigt og hæld den herefter på varme, skoldede glas og luk dem grundigt. Opbevar marmeladen mørkt og køligt indtil den skal spises.

{My marmalade extravaganzza continues. This time with a plum marmalade with chopped almonds and cinnamon – who said Christmas!?!}

Advertisement

4 thoughts on “Blomme marmelade med mandler & kanel

  1. Skønherlige farver – og god detalje med nødderne. Jeg mener, jeg har prøvet at putte valnødder i en marmelade, jeg lavede for 1-2 år siden, og det var også dejligt. Nu får jeg lyst til at lave en omgang marmelade :-)

  2. Uha, den lyder helt fantastisk. Jeg laver også brombærmarmelade med mandler og det gør den helt dessert-agtig. Mums. Skønt med de forskellige farver blommer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.