1 års fødselsdag og en slange af boller

imageMin søn er lige fyldt 1 år. En stor dag, ikke mindst for hans forældre. Jeg glæder mig over at han nu er blevet et år. Jeg er bestemt ikke en af de mødre der stille hvisker “don’t grow up” i øret på deres lille fis.

Jeg glæder mig til lillebror bliver endnu ældre. Når man har prøvet det hele før og nu sidder med den næsten fire årige hjerteknuser fuld af personlighed, finurlighed og kærlighed så kan man slet ikke vente på at se hvad der “gemmer” sig inde i vores mindstemand.

Så “grow up” lillebror – vi glæder os til at lære dig rigtigt at kende :-)

På selve fødselsdagen dagen havde jeg bagt en slange af boller som var blevet pyntet fint og som vi havde med til morgensamling i vuggestuen. Jeg brugte bare denne opskrift på morgenboller og lagde dem tæt sammen formet som en slange på bagepladen. Hovedet en smule større end resten af bollerne. Da der er nul sukkerpolitik i lilkebrors vuggestue så var glasuren sukkerfri og øjne og pynt som normalt nok ville have været slik eller chokoladeknapper skiftet ud med blåbær.

Den bragte lykke den lille fødselsdags slange med grøn glasur. Og lillebror (og mor og far) havde den bedste fødselsdag.

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.