Lan Club, Beijing

Vel tilbage efter en uge i Beijing, og sikke en tur og en masse fantastisk mad vi har spist. Det nye favorit sted er Lan Club som er en kinesisk restaurant der serverer fusion sichuan og som er indrettet af Philippe Starck.

Sichuan er meget stærkt kinesisk mad som jeg er stor fan af og der findes på kinesisk hele ni varianter af “hot” inde for sichuan køkkenet; hot, dry hot, oily hot, mild hot, flushed hot, pungent hot, sweet hot, fragrant hot og chili bean paste hot. Sådan så ved man da hvad man har med at gøre:)

Kendetegnet for sichuan retter er den meget store mængde chili som deres retter ofte er tilberedt med, og meget ofte også i eller serveret med chili olie. Retterne kan komme med fisk, kylling, svinekød, and eller oksekød og med lidt grøntsager eller tofu ved siden af som også har fået en tur i chilien. Den mest kendte kæde af sichuan restauranter i Kina er South Beauty (mere om dette sted senere), men Lan Club er ejet af den samme (kvinde) som ejer South Beauty så nogle retter går igen bare i en lidt mere raffineret udgave. Lan Club serverer også Peking Duck som selvfølgelig skulle prøves. Her bliver det sprøde andeskind skåret tyndt i strimler og serveres med sukker og jordbær marmelade.

{Traditionel peking and og sprødt andeskind med sukker og jordbær marmelade}

Lan Club er som sagt indrettet af  Philippe Starck og stedet er VILDT!! Store antikke spejle, malerier i guldrammer som er hængt op i loftet, neon lys og kinesiske fisk, lysekroner og andet lir. Stedet har store plyssofaer og lænestole og toiletterne er indrettet i forskellige farver med Philippe Starcks eget design.

Maden smager skønt og er prismæssigt stadig ok. Udover en restaurant har Lan Club også en lounge bar hvor der hver aften spilles live musik og serveres kulørte drinks.

Det er bestemt et besøg værd hvis man tilfældigvis er i Beijing eller i Shanghai hvor de har en tilsvarende restanurant med samme navn.

  {Crispy sichuan chili kylling}

{Hel paneret fisk i sur/sød sauce}

{Wagyu beef med bønner og svampe}

{Varm chokoladekage med vanilleis}

{Honning/valnød is med dragon frugt}

8 thoughts on “Lan Club, Beijing

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.