American Breakfast

Idag var morgenmaden ærke amerikansk og bestemt ikke for de fedt forskrækkede. Nogle gange har man bare lyst til lidt ekstra lækre sager, især når det er koldt udenfor.

Det søde indslag var amerikanske pandekager i min lille pande. Du kan se opskriften her. Sammen med pandekagerne fik vi også toast med peanutbutter og den honning som vi købte i Grækenland da vi var der i sommers. Uha det var gode sager.

Vores sandwich, eller sub som de kalder det “over there” var med æg, bacon og ost. Den var inspireret af en tilsvarende en af slagsen som vi købte hos den lokale deli på 56th street sidst vi var i New York. Opskirften kommer her.

Eggs/bacon/cheese sandwich – The American Way – 2 personer

1 baguette

4 æg

1/2 dl. mælk

1 lille håndfuld bacon

Et par skiver god smelteost (jeg brugte emmentaler)

Salt + peber

Start med at stege baconen sprød på en pande. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Hæld æggeblandingen over baconen og rør hurtigt rundt så baconen bliver spredt ud. Skru ned for varmen og lad æggemassen stå og sætte sig. Når den begynder at bliver fast ( som en omelet) deles den i to på midten og der lægges et par osteskiver på begge halvdele. Fold nu først den ene omelet ind over sig selv så man ender med en kvart og osten i midten, og derefter den anden omelet. Giv dem et minut mere efter de er lagt sammen.

Skær baguetten i 2 stykker og skær dem herefter halvt igennem og læg omeletten ind imellem. Læg begge sandwich i et ovnfast fad og giv dem 5-7 minutter under grillen i ovnen. Spis straks.

Advertisement

10 thoughts on “American Breakfast

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.