Pasta med Chili og Chorizo

Udover at blogge om mad og opskrifter som forhåbentlig kan være til inspiration for andre så bruger jeg også cphfoodie som min egen online opskrift bog hvor jeg gemmer alle de retter som jeg er vild med og som jeg laver igen og igen.

En af mine favorit madbloggere er Nadia som skriver foodfanatic der er fyldt med skønne opskrifter. Jeg har afprøvet en hel del af hendes opskrifter, specielt på pasta, og de sidder altid lige i skabet og gør en glad i maven:-) Denne skønne pasta med chili og chorizo er ingen undtagelse.

Jeg har lavet opskriften præcis efter Nadias anvisniger da det altid giver et superb resultat. Du kan se original opskriften lige her.

Pasta med Chili og Chorizo – 2 personer

 • 250 g pasta
 • Ca. 100 g chorizo
 • ½ rød chilipeber
 • 1 lille løg
 • 3 fed hvidløg
 • Olivenolie
 • ½ tsk. fennikelfrø
 • 2 spsk. tomatpuré
 • 2 dl fløde
 • Salt og friskkværnet peber
 • friskrevet parmesanost

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Skær chorizoen i mindre stykker og hak løg, hvidløg og chili fint. Varm en pande op med lidt olie og rist fennikelfrøene, tilsæt chorizo, løg, hvidløg og chili og lad det tage lidt farve. Tilsæt tomatpuré og fløde og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen og hæld pastaen ned til pastasaucen. Vend pastaen godt rundt i saucen og server med friskrevet parmesan.

Andre lækre pastaretter:

Advertisement

4 thoughts on “Pasta med Chili og Chorizo

 1. Hvor er du sød. Jeg er glad for, at du kan bruge mine opskrifter. Jeg læser også ofte med her og inspireres – blandt andet til restaurantbesøg :)
  Kh Nadia

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.