Den helt rigtige brownie <3

image

Jeg har aldrig rigtig fundet opskriften på den helt rigtige brownie, sådan en som er dejlig svampet indeni – men NU er den der! Jeg fandt denne skønne opskrift hos Emily Salomon og hvis du er vild med chokolade, så er det bare om at komme i gang med at bage.

Brownies – ca. 10-12 pæne stykker

 • 180 g smør
 • 180 g mørk chokolade
 • 3 æg
 • Kornene fra en halv vanillestang eller 1 stor tsk vanillesukker
 • 250 g sukker
 • 110 g mel
 • 1/2 tsk salt

Start med at tænde oven på 180 grader og beklæd en lille bradepande med bagepapir. Min bradepande var kvadratisk og 24×24 cm.

Smelt smør og chokolade i en lille gryde og rør det godt sammen.Tag det af varmen og lad det køle lidt af. Pisk æg, sukker og vanille sammen i en skål og tilsæt herefter chocolade/smør blandingen lidt efter lidt. Rør det hele godt sammen.

Tilsæt nu mel og salt og vend dejen sammen hvorefter den hældes op i formen og bages i ovnen i cirka 25 minutter. Kagen er færdig når det krakelerer på toppen men stadig er dejlig svampet indeni.

TIP: Man kan eventuelt tilsætte hakkede nødder af en slags eller drysse med lidt flormelis på toppen inden kagen spises, haps!

Advertisement

10 thoughts on “Den helt rigtige brownie <3

 1. Den ser enormt lækker ud, kender godet det der med søgen efter den helt rigtige opskrift – men er da glad for at høre jeg godt kan slutte jagten på brownie opskriften. Glæder mig til at prøve den. Dejlig blog du har og lækker lækker opskriftssamling! Ha en dejlig dag.

  1. Hej. Mange tak skal du have. og ja med hensyn til brownien, så er det bare at komme i gang – du vil ikke fortryde det. God dag til dig også. Kh Sandra

 2. Ja den skal nemlig være dejlig svampet i midten … ellers er det jo bare en chokoladekage :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.