Eton Mess

Eton Mess er en skøn sommer dessert, specielt når der er friske jordbær i sæson. Når der ikke længere er jordbær kan man bruge andet frugt, blåbær eller hindbær eller måske brombær – kun fantasien sætter grænser.

I en rigtig Eton Mess har man kun bær, flødeskum og marengs, men når nu det er sommer synes jeg en lille smule is er på sin plads. Jeg brugte jordbæris, men igen, kun fantasien sætte grænser – hakket chokolade og nødder kunne også være lækkert.

Eton Mess

Jeg brugte en vanilje marengs – se opskrift her

Lækker flødeis, jeg brugte jordbær – se opskrift her

Friske jordbær

Flødeskum

Fordel et par kugler is i en skål eller et højt glas. I en anden skål piskes fløden til flødeskum og den afkølede marengs brækkes  i mindre stykker og blandes sammen med flødeskummet. Hæld blandingen oven på isen og afslut med skønne bær på toppen. Det er smagen af sommer ♥

Advertisement

2 thoughts on “Eton Mess

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.