Kyllingesalat Deluxe

image

I går spiste vi denne skønne kyllingesalat til aftensmad. Jeg havde i Føtex fået fingre i de mest lækre økologiske kyllingebryst på tilbud, som blev viklet ind i en skive Parma skinke, krydret med salt og peber og stegt på panden i 8-10 minutter.

Salaten var almindelig grøn salat og feldsalat, avokado og blommetomater, piftet op med verdens bedste dressing a la Meyer. Jeg har tidligere udtrykt min begestring for denne skønne dressing, og du kan finde opskriften her på bloggen.

Salaten blev serveret med et smilende æg på toppen, en smule revet parmesan samt salt og peber – mums.

 

 

 

Advertisement

3 thoughts on “Kyllingesalat Deluxe

  1. Dit bilelde giver mig helt lyst til æg. Det er altså ærgerligt, at økokylling – især bryst – er så dyrt. Det smager jo så meget bedre end konventionel kylling, og så er det rart at tænke på, at den også har haft det langt bedre.

    1. Jeg er helt enig. Det smager virkelig helt anderledes. Jeg fik de 2 økologiske kyllingebryst i Føtex for 20 kr for de godt 400 gram. Det var så fordi de skulle bruges i går. Jeg kunne se at den fulde pris for dem havde været 95 kroner!! Det er jo vanvittigt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.